Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13689
Title: Збірник технологічних карток «Приготування страв з яєць та сиру» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ.
Authors: Філімонова, Ірина Афанасіївна
Keywords: професійна компетентність
професійна освіта
майбутні бакалаври
Issue Date: 4-Dec-2020
Publisher: Умань : ВПЦ «Візаві»
Citation: Гвоздецька Ю. В. Збірник технологічних карток «Приготування страв з яєць та сиру» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ. / Ю. В. Гвоздецька, І. А. Філімонова ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2020. – 42 с.
Abstract: У посібнику подано інструкційні картки з приготування перших, других страв, десертів з сиру та яєць до дисципліни «Виробниче навчання», передбачені робочим навчальним планом для засвоєння студентами в процесі практичної підготовки. Рекомендовано студентам спеціальності 015.21 «Професійна освіта. (Харчові технології)» денної та заочної форми навчання.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13689
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЗбірРепозФілімоноваГвоздецька.pdfГвоздецька Ю. В. Збірник технологічних карток «Приготування страв з яєць та сиру» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ. / Ю. В. Гвоздецька, І. А. Філімонова ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2020. – 42 с.614,86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.