Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13691
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФілімонова, Ірина Афанасіївна-
dc.contributor.authorГвоздецька, Юлія Василiвна-
dc.contributor.authorТкачук, Станіслав Іванович-
dc.contributor.authorЯщук, Сергій Миколайович-
dc.date.accessioned2021-06-16T05:18:09Z-
dc.date.available2021-06-16T05:18:09Z-
dc.date.issued2021-05-30-
dc.identifier.citationТкачук С. І. Компетентнісний підхід у підготовці майбутніх фахівців у галузі харчових технологій : монографія / С.І. Ткачук, С.М.Ящук, Ю.В. Гвоздецька, І.А. Філімонова ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2021. – 227 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13691-
dc.description.abstractУ монографії обґрунтовано основні науково-методичні засади та дидактичні аспекти формування професійної компетентності майбутніх фахівців для професійно-технічних навчальних закладів; охарактеризовано методологічне забезпечення компетентнісного підходу професійної підготовки майбутніх фахівців у галузі харчових технологій. Це видання стане в нагоді педагогам-практикам, студентам, викладачам інженерно-педагогічних факультетів вищих педагогічних навчальних закладівuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherУмань : ВПЦ «Візаві»uk_UA
dc.subjectпрофесійна компетентністьuk_UA
dc.subjectпрофесійна освітаuk_UA
dc.subjectмайбутні бакалавриuk_UA
dc.titleКомпетентнісний підхід у підготовці майбутніх фахівців у галузі харчових технологій : монографіяuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ткачук,Ящук,Філімонова,Гвоздецька.pdfУ монографії обґрунтовано основні науково-методичні засади та дидактичні аспекти формування професійної компетентності майбутніх фахівців для професійно-технічних навчальних закладів; охарактеризовано методологічне забезпечення компетентнісного підходу професійної підготовки майбутніх фахівців у галузі харчових технологій. Це видання стане в нагоді педагогам-практикам, студентам, викладачам інженерно-педагогічних факультетів вищих педагогічних навчальних закладів221,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.