Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13691
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Філімонова, Ірина Афанасіївна | - |
dc.contributor.author | Гвоздецька, Юлія Василiвна | - |
dc.contributor.author | Ткачук, Станіслав Іванович | - |
dc.contributor.author | Ящук, Сергій Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-16T05:18:09Z | - |
dc.date.available | 2021-06-16T05:18:09Z | - |
dc.date.issued | 2021-05-30 | - |
dc.identifier.citation | Ткачук С. І. Компетентнісний підхід у підготовці майбутніх фахівців у галузі харчових технологій : монографія / С.І. Ткачук, С.М.Ящук, Ю.В. Гвоздецька, І.А. Філімонова ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2021. – 227 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13691 | - |
dc.description.abstract | У монографії обґрунтовано основні науково-методичні засади та дидактичні аспекти формування професійної компетентності майбутніх фахівців для професійно-технічних навчальних закладів; охарактеризовано методологічне забезпечення компетентнісного підходу професійної підготовки майбутніх фахівців у галузі харчових технологій. Це видання стане в нагоді педагогам-практикам, студентам, викладачам інженерно-педагогічних факультетів вищих педагогічних навчальних закладів | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Умань : ВПЦ «Візаві» | uk_UA |
dc.subject | професійна компетентність | uk_UA |
dc.subject | професійна освіта | uk_UA |
dc.subject | майбутні бакалаври | uk_UA |
dc.title | Компетентнісний підхід у підготовці майбутніх фахівців у галузі харчових технологій : монографія | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ткачук,Ящук,Філімонова,Гвоздецька.pdf | У монографії обґрунтовано основні науково-методичні засади та дидактичні аспекти формування професійної компетентності майбутніх фахівців для професійно-технічних навчальних закладів; охарактеризовано методологічне забезпечення компетентнісного підходу професійної підготовки майбутніх фахівців у галузі харчових технологій. Це видання стане в нагоді педагогам-практикам, студентам, викладачам інженерно-педагогічних факультетів вищих педагогічних навчальних закладів | 221,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.