Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13691
Title: | Компетентнісний підхід у підготовці майбутніх фахівців у галузі харчових технологій : монографія |
Authors: | Філімонова, Ірина Афанасіївна Гвоздецька, Юлія Василiвна Ткачук, Станіслав Іванович Ящук, Сергій Миколайович |
Keywords: | професійна компетентність професійна освіта майбутні бакалаври |
Issue Date: | 30-May-2021 |
Publisher: | Умань : ВПЦ «Візаві» |
Citation: | Ткачук С. І. Компетентнісний підхід у підготовці майбутніх фахівців у галузі харчових технологій : монографія / С.І. Ткачук, С.М.Ящук, Ю.В. Гвоздецька, І.А. Філімонова ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2021. – 227 с. |
Abstract: | У монографії обґрунтовано основні науково-методичні засади та дидактичні аспекти формування професійної компетентності майбутніх фахівців для професійно-технічних навчальних закладів; охарактеризовано методологічне забезпечення компетентнісного підходу професійної підготовки майбутніх фахівців у галузі харчових технологій. Це видання стане в нагоді педагогам-практикам, студентам, викладачам інженерно-педагогічних факультетів вищих педагогічних навчальних закладів |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13691 |
Appears in Collections: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ткачук,Ящук,Філімонова,Гвоздецька.pdf | У монографії обґрунтовано основні науково-методичні засади та дидактичні аспекти формування професійної компетентності майбутніх фахівців для професійно-технічних навчальних закладів; охарактеризовано методологічне забезпечення компетентнісного підходу професійної підготовки майбутніх фахівців у галузі харчових технологій. Це видання стане в нагоді педагогам-практикам, студентам, викладачам інженерно-педагогічних факультетів вищих педагогічних навчальних закладів | 221,01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.