Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13712
Назва: Послідовність вивчення ділової англійської мови (BE) та підмови для спеціальних цілей (ESP)
Автори: Коваленко, Олександр Васильович
Ключові слова: англійська мова для спеціальних цілей
професійне спілкування
ділова англійська мова
активний словник
Дата публікації: лис-2020
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Коваленко Олександр. Послідовність вивчення ділової англійської мови (BE) та підмови для спеціальних цілей (ESP). Подолання мовних та комунікативних бар’єрів: освіта, наука, культура: збірник наукових праць / за заг. ред. О. В. Ковтун. Київ: Національний авіаційний університет, 2020. С. 135–138.
Серія/номер: УДК;378.14 - 057.4:009(063)
Короткий огляд (реферат): Визначення змісту та підготовка до викладання курсу ESP повинна обов’язково передбачати ґрунтовне вивчення конкретних потреб майбутніх спеціалістів у професійному спілкуванні, ретельний підбір лексичних одиниць для активного та пасивного словників, конструювання конкретних навичок та компетентностей. Ідеальним викладачем курсу англійської мови за професійним спрямуванням бачиться спеціаліст в обох галузях: викладанні англійської мови та відповідній професійній чи науковій сфері, або ж це може бути експерт у відповідній професійній сфері з високим рівнем володіння мовою та базовими методичними навичками. Ця тенденція вбачається більшістю студентів надзвичайно бажаною та прогресивною.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13712
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Авіац_Коваленко_20.pdf450,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.