Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13780
Title: Home Watching як засіб підвищення мотивації здобувачів вищої освіти до вивчення англійської мови
Authors: Біленька, Юлія Олександрівна
Keywords: home watching
мотивація
англійська мова
фільми
відеоматеріал
Issue Date: 24-Mar-2021
Publisher: Вид-во ЖДУ імені Івана Франка
Citation: Біленька Ю. Home Watching як засіб підвищення мотивації здобувачів вищої освіти до вивчення англійської мови. Інноваційні технології мовної підготовки студентів ЗВО: матеріали VIІ Всеукраїнського науково-практичного вебінару з міжнародною участю (Житомир, 24 березня 2021). Житомир, 2021. С.91-93 .
Series/Report no.: УДК;378.147:81'243:004.9
Abstract: У XXI столітті перед викладачами постають нові проблеми, які пов’язані із реаліями розвитку сучасного суспільство. Освітянам потрібно йти в ногу з часом і постійно удосконалювати свої знання та педагогічну майстерність. В основу вивчення англійської мови покладений комунікативний метод, який передбачає принцип вмотивованості здобувача вищої освіти до отримання та засвоєння знань. В епоху розвитку технологій невід’ємною складовою навчального процесу є використання інноваційних засобів навчання.
Description: Перегляд фільму чи мультфільму у комфортних умовах і у зручний час забезпечує стійкий інтерес, активізує пізнавальну діяльність у процесі виконання домашнього завдання. HomeWatchingпередбачає виконання вправ, завдань, які б дозволили кожному здобувачу вищої освіти виявити свою активність та творчість.Використання фільмів та мультфільмів є альтернативою, але не заміною домашнього читання. HomeWatching позитивно сприймається здобувачами вищої освіти і є ефективним засобом підвищення інтересу, формування мотивації при вивченні англійської мови у вищих навчальних закладах.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13780
Appears in Collections:Факультет іноземних мов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник матеріалів вебінару (2021).pdf1,48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.