Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13998
Назва: Застосування їстівного покриття на основі хітозану для захисту сільськогосподарської продукції від мікробіологічного пошкодження
Автори: Благополучна, Анастасія Геннадіївна
Ляховська, Неля Олександрівна
Ключові слова: суниця
їстівні покриття
хітозан
мікробіологічне пошкодження
Дата публікації: 5-вер-2019
Видавництво: Умань : ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Благополучна А. Г., Ляховська Н. О. Застосування їстівного покриття на основі хітозану для захисту сільськогосподарської продукції від мікробіологічного пошкодження. Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція «Біолого-екологічні перспективи отримання високоякісної с.-г. продукції». Умань, 2019. С. 5.
Серія/номер: УДК;664.8.037.1
Короткий огляд (реферат): Їстівні покриття є одним із перспективних напрямків в технології зберігання сільськогосподарської продукції. Основа покриттів (плівок) – природні полісахариди. Раніше плівки використовували для захисту плодоовочевої продукції від втрати маси. Сьогодні їстівні полімерні плівки виконують роль, аналогічну тій, яку виконують натуральні оболонки на фруктах і ягодах, а саме, запобігають втраті вологи, контролюють проникність таких газів, як кисень, діоксид вуглецю, надають продукту стійкості до зміни якості. Вони також забезпечують стерильність поверхні продукту і збереження в продуктах харчування важливих компонентів, наприклад, летких речовин, що забезпечують запах і аромат їжі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13998
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.