Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13999
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Благополучна, Анастасія Геннадіївна | - |
dc.contributor.author | Ляховська, Неля Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-01T09:44:36Z | - |
dc.date.available | 2021-10-01T09:44:36Z | - |
dc.date.issued | 2020-12-25 | - |
dc.identifier.citation | Blahopoluchna A., Liahovska N. Preservation of strawberry quality by pretreatment with chitosan. . Praha, Czech Republic, 2020. VOL 1, N. 56. Р. 53 – 56. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13999 | - |
dc.description.abstract | Суниця садова – най-популярніша та економічно вигідна ягідна куль-тура, яка поширилась по всьому світу. Ягоди су-ниці володіють високими смаковими властивос-тями, але при цьому мають короткий термін зберігання.Через свої тонкі покривні тка-нини ягоди стають вразливими до механічних та мі-кробіологічних пошкоджень, що веде до зниження якості та зменшення терміну зберігання. Суниця садова є сезонною культурою, яка представлена на ринку масово лише декілька міся-ців. Важливим є збереження її якості та тривалості зберігання. | uk_UA |
dc.publisher | Sciences of Europe | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | УДК;664.8.037.1 | - |
dc.subject | суниця садова | uk_UA |
dc.subject | хітозан | uk_UA |
dc.subject | попередня обробка | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.title | Preservation of strawberry quality by pretreatment with chitosan | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Preservation of strawberry quality by pretreatment with chitosan.pdf | 908,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.