Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13999
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБлагополучна, Анастасія Геннадіївна-
dc.contributor.authorЛяховська, Неля Олександрівна-
dc.date.accessioned2021-10-01T09:44:36Z-
dc.date.available2021-10-01T09:44:36Z-
dc.date.issued2020-12-25-
dc.identifier.citationBlahopoluchna A., Liahovska N. Preservation of strawberry quality by pretreatment with chitosan. . Praha, Czech Republic, 2020. VOL 1, N. 56. Р. 53 – 56.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13999-
dc.description.abstractСуниця садова – най-популярніша та економічно вигідна ягідна куль-тура, яка поширилась по всьому світу. Ягоди су-ниці володіють високими смаковими властивос-тями, але при цьому мають короткий термін зберігання.Через свої тонкі покривні тка-нини ягоди стають вразливими до механічних та мі-кробіологічних пошкоджень, що веде до зниження якості та зменшення терміну зберігання. Суниця садова є сезонною культурою, яка представлена на ринку масово лише декілька міся-ців. Важливим є збереження її якості та тривалості зберігання.uk_UA
dc.publisherSciences of Europeuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУДК;664.8.037.1-
dc.subjectсуниця садоваuk_UA
dc.subjectхітозанuk_UA
dc.subjectпопередня обробкаuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.titlePreservation of strawberry quality by pretreatment with chitosanuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Preservation of strawberry quality by pretreatment with chitosan.pdf908,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.