Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13999
Title: Preservation of strawberry quality by pretreatment with chitosan
Authors: Благополучна, Анастасія Геннадіївна
Ляховська, Неля Олександрівна
Keywords: суниця садова
хітозан
попередня обробка
зберігання
Issue Date: 25-Dec-2020
Publisher: Sciences of Europe
Citation: Blahopoluchna A., Liahovska N. Preservation of strawberry quality by pretreatment with chitosan. . Praha, Czech Republic, 2020. VOL 1, N. 56. Р. 53 – 56.
Series/Report no.: УДК;664.8.037.1
Abstract: Суниця садова – най-популярніша та економічно вигідна ягідна куль-тура, яка поширилась по всьому світу. Ягоди су-ниці володіють високими смаковими властивос-тями, але при цьому мають короткий термін зберігання.Через свої тонкі покривні тка-нини ягоди стають вразливими до механічних та мі-кробіологічних пошкоджень, що веде до зниження якості та зменшення терміну зберігання. Суниця садова є сезонною культурою, яка представлена на ринку масово лише декілька міся-ців. Важливим є збереження її якості та тривалості зберігання.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13999
Appears in Collections:Інститут економіки та бізнес-освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Preservation of strawberry quality by pretreatment with chitosan.pdf908,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.