Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14022
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБлагополучна, Анастасія Геннадіївна-
dc.contributor.authorЗаморська, Ірина Леонідівна-
dc.date.accessioned2021-10-05T07:29:58Z-
dc.date.available2021-10-05T07:29:58Z-
dc.date.issued2018-10-25-
dc.identifier.citationБлагополучна А.Г., Заморська І.Л, Ляховська Н.О. Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберігання. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. Харків, 2018. вип. 194 С. 150-156.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14022-
dc.description.abstractСуниця садова залишається найбільш популярною ягідною культурою в Україні. Рівень її споживання і виробництва у сезон становить 70000 тонн, але у міжсезонний період прилавки магазинів на 100 % заповнені імпортним товаром . Сучасний ринок ягідної сировини вимагає якісний продукт гарного товарного вигляду і тривалого терміну зберігання до реалізації і безпосередньо на полицях.uk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУДК;634. 75: 577. 3-
dc.subjectсуницяuk_UA
dc.subjectхітозанuk_UA
dc.subjectпіслязбиральна обробкаuk_UA
dc.subjectїстівні покриттяuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.titleВплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберіганняuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.