Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14022
Title: | Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберігання |
Authors: | Благополучна, Анастасія Геннадіївна Заморська, Ірина Леонідівна |
Keywords: | суниця хітозан післязбиральна обробка їстівні покриття зберігання |
Issue Date: | 25-Oct-2018 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Citation: | Благополучна А.Г., Заморська І.Л, Ляховська Н.О. Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберігання. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. Харків, 2018. вип. 194 С. 150-156. |
Series/Report no.: | УДК;634. 75: 577. 3 |
Abstract: | Суниця садова залишається найбільш популярною ягідною культурою в Україні. Рівень її споживання і виробництва у сезон становить 70000 тонн, але у міжсезонний період прилавки магазинів на 100 % заповнені імпортним товаром . Сучасний ринок ягідної сировини вимагає якісний продукт гарного товарного вигляду і тривалого терміну зберігання до реалізації і безпосередньо на полицях. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14022 |
Appears in Collections: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберігання.pdf | 439,06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.