Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14022
Title: Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберігання
Authors: Благополучна, Анастасія Геннадіївна
Заморська, Ірина Леонідівна
Keywords: суниця
хітозан
післязбиральна обробка
їстівні покриття
зберігання
Issue Date: 25-Oct-2018
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Благополучна А.Г., Заморська І.Л, Ляховська Н.О. Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберігання. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. Харків, 2018. вип. 194 С. 150-156.
Series/Report no.: УДК;634. 75: 577. 3
Abstract: Суниця садова залишається найбільш популярною ягідною культурою в Україні. Рівень її споживання і виробництва у сезон становить 70000 тонн, але у міжсезонний період прилавки магазинів на 100 % заповнені імпортним товаром . Сучасний ринок ягідної сировини вимагає якісний продукт гарного товарного вигляду і тривалого терміну зберігання до реалізації і безпосередньо на полицях.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14022
Appears in Collections:Інститут економіки та бізнес-освіти



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.