Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14242
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нещадим, Людмила Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-25T09:52:05Z | - |
dc.date.available | 2021-11-25T09:52:05Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Нещадим Л.М. Інноваційні методи та технології приготування десертньої продукції. Інновації та технології в сфері послуг і харчування. Жовтень-листопад. 2021. С.59-65 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14242 | - |
dc.description.abstract | В статті досліджено основні технології виготовлення десертної продукції зі зниженим вмістом цукру. Одним із інноваційних шляхів пониження вмісту цукру в десертній продукції є запропоноване науковцями-технологами використання природних цукрозамінників. Разом з природними цукрозамінниками в харчовій промисловості широко застосовують штучні ‒ це підсолоджувачі, які використовуються з метою надання солодкого смаку продуктам харчування. Проаналізовано природні та штучні цукрозамінники, їх користь та шкоду від використання. Впровадження інноваційних технологій щодо зменшення вмісту цукру в десертній продукції шляхом використання цукрозамінників дає змогу розширити асортимент десертів, покращити біологічну цінність продукції, задовольнити сучасні потреби споживачів та підвищити конкурентоспроможність даної продукції на ринку. | uk_UA |
dc.publisher | Черкаський державний технологічний університет | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | УДК;641.1:663.493 | - |
dc.subject | десерт | uk_UA |
dc.subject | сухі функціональні суміші | uk_UA |
dc.subject | крем | uk_UA |
dc.subject | десертна продукція | uk_UA |
dc.subject | сироп | uk_UA |
dc.subject | інноваційність | uk_UA |
dc.title | ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ ДЕСЕРТНОЇ ПРОДУКЦІЇ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
59-65_Нещадим.pdf | 210,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
3-4_Зміст.pdf | 102,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.