Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14242
Title: | ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ ДЕСЕРТНОЇ ПРОДУКЦІЇ |
Authors: | Нещадим, Людмила Миколаївна |
Keywords: | десерт сухі функціональні суміші крем десертна продукція сироп інноваційність |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Черкаський державний технологічний університет |
Citation: | Нещадим Л.М. Інноваційні методи та технології приготування десертньої продукції. Інновації та технології в сфері послуг і харчування. Жовтень-листопад. 2021. С.59-65 |
Series/Report no.: | УДК;641.1:663.493 |
Abstract: | В статті досліджено основні технології виготовлення десертної продукції зі зниженим вмістом цукру. Одним із інноваційних шляхів пониження вмісту цукру в десертній продукції є запропоноване науковцями-технологами використання природних цукрозамінників. Разом з природними цукрозамінниками в харчовій промисловості широко застосовують штучні ‒ це підсолоджувачі, які використовуються з метою надання солодкого смаку продуктам харчування. Проаналізовано природні та штучні цукрозамінники, їх користь та шкоду від використання. Впровадження інноваційних технологій щодо зменшення вмісту цукру в десертній продукції шляхом використання цукрозамінників дає змогу розширити асортимент десертів, покращити біологічну цінність продукції, задовольнити сучасні потреби споживачів та підвищити конкурентоспроможність даної продукції на ринку. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14242 |
Appears in Collections: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
59-65_Нещадим.pdf | 210,89 kB | Adobe PDF | View/Open | |
3-4_Зміст.pdf | 102,49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.