Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14242
Title: ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ ДЕСЕРТНОЇ ПРОДУКЦІЇ
Authors: Нещадим, Людмила Миколаївна
Keywords: десерт
сухі функціональні суміші
крем
десертна продукція
сироп
інноваційність
Issue Date: 2021
Publisher: Черкаський державний технологічний університет
Citation: Нещадим Л.М. Інноваційні методи та технології приготування десертньої продукції. Інновації та технології в сфері послуг і харчування. Жовтень-листопад. 2021. С.59-65
Series/Report no.: УДК;641.1:663.493
Abstract: В статті досліджено основні технології виготовлення десертної продукції зі зниженим вмістом цукру. Одним із інноваційних шляхів пониження вмісту цукру в десертній продукції є запропоноване науковцями-технологами використання природних цукрозамінників. Разом з природними цукрозамінниками в харчовій промисловості широко застосовують штучні ‒ це підсолоджувачі, які використовуються з метою надання солодкого смаку продуктам харчування. Проаналізовано природні та штучні цукрозамінники, їх користь та шкоду від використання. Впровадження інноваційних технологій щодо зменшення вмісту цукру в десертній продукції шляхом використання цукрозамінників дає змогу розширити асортимент десертів, покращити біологічну цінність продукції, задовольнити сучасні потреби споживачів та підвищити конкурентоспроможність даної продукції на ринку.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14242
Appears in Collections:Інститут економіки та бізнес-освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
59-65_Нещадим.pdf210,89 kBAdobe PDFView/Open
3-4_Зміст.pdf102,49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.