Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14257
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко, Тамара Василівна-
dc.date.accessioned2021-11-26T13:35:11Z-
dc.date.available2021-11-26T13:35:11Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМетоди контролю якості харчової продукції : методичні рекомендації для самостійної роботи студентів / Т.В. Кравченко. – Умань : ФОП Жовтий О.О., 2015. – 187 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14257-
dc.description.abstractРекомендовано для студентів факультетів професійної освіти спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології»; для учнів професійно-технічних закладів освіти спеціальності технологія харчових виробництв; для майстрів виробничого навчання, викладачів професійно-технічних навчальних закладів І-ІІІ рівня акредитації даного профілю.uk_UA
dc.publisherУмань: ФОП Жовтий О.О., 2015.uk_UA
dc.relation.ispartofseriesУДК;664 (072)-
dc.relation.ispartofseriesББК;36.80р30-
dc.relation.ispartofseriesК;78-
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectстандартизаціяuk_UA
dc.subjectметрологіяuk_UA
dc.subjectметоди оцінки якостіuk_UA
dc.titleМетоди контролю якості харчової продукціїuk_UA
dc.typeWorking Paperuk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Metody_kontroliu.pdf554,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.