Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14257
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, Тамара Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-26T13:35:11Z | - |
dc.date.available | 2021-11-26T13:35:11Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Методи контролю якості харчової продукції : методичні рекомендації для самостійної роботи студентів / Т.В. Кравченко. – Умань : ФОП Жовтий О.О., 2015. – 187 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14257 | - |
dc.description.abstract | Рекомендовано для студентів факультетів професійної освіти спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології»; для учнів професійно-технічних закладів освіти спеціальності технологія харчових виробництв; для майстрів виробничого навчання, викладачів професійно-технічних навчальних закладів І-ІІІ рівня акредитації даного профілю. | uk_UA |
dc.publisher | Умань: ФОП Жовтий О.О., 2015. | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | УДК;664 (072) | - |
dc.relation.ispartofseries | ББК;36.80р30 | - |
dc.relation.ispartofseries | К;78 | - |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | стандартизація | uk_UA |
dc.subject | метрологія | uk_UA |
dc.subject | методи оцінки якості | uk_UA |
dc.title | Методи контролю якості харчової продукції | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Metody_kontroliu.pdf | 554,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.