Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14257
Title: | Методи контролю якості харчової продукції |
Authors: | Кравченко, Тамара Василівна |
Keywords: | якість стандартизація метрологія методи оцінки якості |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Умань: ФОП Жовтий О.О., 2015. |
Citation: | Методи контролю якості харчової продукції : методичні рекомендації для самостійної роботи студентів / Т.В. Кравченко. – Умань : ФОП Жовтий О.О., 2015. – 187 с. |
Series/Report no.: | УДК;664 (072) ББК;36.80р30 К;78 |
Abstract: | Рекомендовано для студентів факультетів професійної освіти спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології»; для учнів професійно-технічних закладів освіти спеціальності технологія харчових виробництв; для майстрів виробничого навчання, викладачів професійно-технічних навчальних закладів І-ІІІ рівня акредитації даного профілю. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14257 |
Appears in Collections: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Metody_kontroliu.pdf | 554,61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.