Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14257
Title: Методи контролю якості харчової продукції
Authors: Кравченко, Тамара Василівна
Keywords: якість
стандартизація
метрологія
методи оцінки якості
Issue Date: 2015
Publisher: Умань: ФОП Жовтий О.О., 2015.
Citation: Методи контролю якості харчової продукції : методичні рекомендації для самостійної роботи студентів / Т.В. Кравченко. – Умань : ФОП Жовтий О.О., 2015. – 187 с.
Series/Report no.: УДК;664 (072)
ББК;36.80р30
К;78
Abstract: Рекомендовано для студентів факультетів професійної освіти спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології»; для учнів професійно-технічних закладів освіти спеціальності технологія харчових виробництв; для майстрів виробничого навчання, викладачів професійно-технічних навчальних закладів І-ІІІ рівня акредитації даного профілю.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14257
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File SizeFormat 
Metody_kontroliu.pdf554,61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.