Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14368
Назва: Переваги та недоліки дистанційного навчання в процесі вивчення дисципліни «Теорія та методика сучасного бального танцю».
Автори: Сизоненко, Вікторія Анатоліївна
Ключові слова: бальний танець
дистанційне навчання
танцювальні форми
електронний навчальний курс
Дата публікації: кві-2020
Видавництво: Умань, ВПЦ "Візаві"
Бібліографічний опис: Сизоненко В.А. Переваги та недоліки дистанційного навчання в процесі вивчення дисципліни «Теорія та методика сучасного бального танцю». Сучасні стратегії розвитку хореографічної освіти: матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Умань, 24 квітня 2020 р. / ред. кол. : Л. М. Андрощук (гол. ред.), І. Г. Терешко (заст. гол. ред.), С. В. Куценко (відпов. ред.). Умань : ВПЦ «Візаві», 2020. С. 48-51.
Серія/номер: УДК;793.33:37.018.43](06)
Короткий огляд (реферат): В статті розглядається актуальне питання дистанційного навчання при вивченні дисципліни «Теорія та методика сучасного бального танцю», яка входить в систему професійної підготовки майбутніх фахівців з хореографії. Визначаються переваги та недоліки використання електронних навчальних курсів в процесі вивчення хореографічних дисциплін та, власне, бального танцю. Спираючись на досвід, наведені освітні платформи та програмні засоби для проведення занять у відеорежимі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14368
Розташовується у зібраннях:Факультет мистецтв

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Сиз_стратегії 2020.pdf4,9 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.