Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14368
Title: Переваги та недоліки дистанційного навчання в процесі вивчення дисципліни «Теорія та методика сучасного бального танцю».
Authors: Сизоненко, Вікторія Анатоліївна
Keywords: бальний танець
дистанційне навчання
танцювальні форми
електронний навчальний курс
Issue Date: Apr-2020
Publisher: Умань, ВПЦ "Візаві"
Citation: Сизоненко В.А. Переваги та недоліки дистанційного навчання в процесі вивчення дисципліни «Теорія та методика сучасного бального танцю». Сучасні стратегії розвитку хореографічної освіти: матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Умань, 24 квітня 2020 р. / ред. кол. : Л. М. Андрощук (гол. ред.), І. Г. Терешко (заст. гол. ред.), С. В. Куценко (відпов. ред.). Умань : ВПЦ «Візаві», 2020. С. 48-51.
Series/Report no.: УДК;793.33:37.018.43](06)
Abstract: В статті розглядається актуальне питання дистанційного навчання при вивченні дисципліни «Теорія та методика сучасного бального танцю», яка входить в систему професійної підготовки майбутніх фахівців з хореографії. Визначаються переваги та недоліки використання електронних навчальних курсів в процесі вивчення хореографічних дисциплін та, власне, бального танцю. Спираючись на досвід, наведені освітні платформи та програмні засоби для проведення занять у відеорежимі.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14368
Appears in Collections:Факультет мистецтв

Files in This Item:
File SizeFormat 
Сиз_стратегії 2020.pdf4,9 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.