Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14678
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГвоздецька, Юлія Василівна-
dc.contributor.authorФілімонова, Ірина Афанасіївна-
dc.contributor.authorТкачук, Станіслав Іванович-
dc.contributor.authorДжога, Ольга Валентинівна-
dc.date.accessioned2022-06-20T06:14:27Z-
dc.date.available2022-06-20T06:14:27Z-
dc.date.issued2021-12-03-
dc.identifier.citationВиробниче навчання : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи здобувачів спец. 015 «Проф. освіта (Аграрне виробництво, переробка с/г продукції та харчові технології)» / Ю. В. Гвоздецька, О. В. Джога, С. І. Ткачук [та ін.] ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2021. – 657 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14678-
dc.description.abstractУ посібнику подано навчальний матеріал дисципліни «Виробниче навчання», передбачений робочим навчальним планом для засвоєння здобувачами в процесі професійно-практичної підготовки. Рекомендовано здобувачам спеціальності 015.37 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» денної та заочної форми навчання.uk_UA
dc.publisherВізавіuk_UA
dc.relation.ispartofseriesХарчові технології;-
dc.subjectінструкційні картки, страви, рецептури, бобові, крупи, макаронні виробиuk_UA
dc.titleВиробниче навчанняuk_UA
dc.title.alternativeВиробниче навчанняuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Виробниче навчання 2021 (2).pdf10,81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.