Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14678
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гвоздецька, Юлія Василівна | - |
dc.contributor.author | Філімонова, Ірина Афанасіївна | - |
dc.contributor.author | Ткачук, Станіслав Іванович | - |
dc.contributor.author | Джога, Ольга Валентинівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-20T06:14:27Z | - |
dc.date.available | 2022-06-20T06:14:27Z | - |
dc.date.issued | 2021-12-03 | - |
dc.identifier.citation | Виробниче навчання : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи здобувачів спец. 015 «Проф. освіта (Аграрне виробництво, переробка с/г продукції та харчові технології)» / Ю. В. Гвоздецька, О. В. Джога, С. І. Ткачук [та ін.] ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2021. – 657 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14678 | - |
dc.description.abstract | У посібнику подано навчальний матеріал дисципліни «Виробниче навчання», передбачений робочим навчальним планом для засвоєння здобувачами в процесі професійно-практичної підготовки. Рекомендовано здобувачам спеціальності 015.37 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» денної та заочної форми навчання. | uk_UA |
dc.publisher | Візаві | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Харчові технології; | - |
dc.subject | інструкційні картки, страви, рецептури, бобові, крупи, макаронні вироби | uk_UA |
dc.title | Виробниче навчання | uk_UA |
dc.title.alternative | Виробниче навчання | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Виробниче навчання 2021 (2).pdf | 10,81 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.