Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14773
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorBarvinok, Nataliia-
dc.contributor.authorBlahopoluchna, Anastasiia-
dc.contributor.authorPovorozniuk, Inna-
dc.contributor.authorLiakhovska, Nelia-
dc.date.accessioned2022-08-12T11:41:37Z-
dc.date.available2022-08-12T11:41:37Z-
dc.date.issued2022-03-31-
dc.identifier.citationBlahopoluchna A., Liakhovska N., Povorozniuk I., Barvinok N. Haccp system in the restaurant industry. Sciences of Europe. 2022. №91. С. 76-80.uk_UA
dc.identifier.issn3162-2364-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14773-
dc.descriptionhttps://www.europe-science.com/wp-content/uploads/2022/04/Sciences-of-Europe-No-91-2022.pdfuk_UA
dc.description.abstractThe article is devoted to the problem of implementation of HACCP systems in restaurants of Ukraine for compliance with current legislation and gaining competitive advantages in the hospitality industryuk_UA
dc.publisherKřižíkova 384/101 Karlín, 186 00 Prahauk_UA
dc.subjectHACCP systemuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectfood safetyuk_UA
dc.subjectcritical control pointsuk_UA
dc.titleHACCP SYSTEM IN THE RESTAURANT INDUSTRYuk_UA
dc.title.alternativeСИСТЕМА НАССР В РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Барвінок_Sciences of Europe No 91 (2022).pdf600,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.