Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14914
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Благополучна, Анастасія Геннадіївна | - |
dc.contributor.author | Ляховська, Неля Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Нещадим, Людмила Миколіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-16T12:14:38Z | - |
dc.date.available | 2022-11-16T12:14:38Z | - |
dc.date.issued | 2022-03-03 | - |
dc.identifier.citation | Blahopoluchna , A. H., Neshchadym , L. M., & Liakhovska , N. THE USE OF BIODEGRADABLE UTENSILS IN RESTAURANTS. Economies’ Horizons, (1(19), 13–21. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2522-9273 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14914 | - |
dc.description | http://eh.udpu.edu.ua/article/view/259396 | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті розглянуто види біорозкладального посуду, який може бути використаний у закладах ресторанного господарства. Проаналізовано, що такий посуд добре тримає форму при фасуванні в нього гарячих страв. Може використовуватись для зберігання рідких страв та соусів протягом 24 годин без промокання та розм’якшення. Біорозкладальний посуд є ідеальним рішенням для кейтерингу, а також придатний для підігрів у мікрохвильових печах різної потужності. Встановлено, що біопосуд можна легко утилізувати разом з іншими харчовими рештками, що значно полегшить роботу ресторану зменшуючи кількість відходів та дозволить повністю відмовитись від сортування пластику. Досліджено, що на сучасному ринку представлено біорозкладальний посуд виготовлений із різної природної сировини: макухи цукрової тростини, кукурудзяного крохмалю та кавових відходів | uk_UA |
dc.publisher | УДПУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | UDC: 678.744.843; | - |
dc.subject | біорозкладальний посуд | uk_UA |
dc.subject | екологічна упаковка | uk_UA |
dc.subject | біопакування | uk_UA |
dc.subject | упаковка | uk_UA |
dc.title | THE USE OF BIODEGRADABLE UTENSILS IN RESTAURANTS | uk_UA |
dc.title.alternative | ВИКОРИСТАННЯ БІОРОЗКЛАДАЛЬНОГО ПОСУДУ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
THE USE OF BIODEGRADABLE UTENSILS IN RESTAURANTS.pdf | 963,29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.