Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14914
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБлагополучна, Анастасія Геннадіївна-
dc.contributor.authorЛяховська, Неля Олександрівна-
dc.contributor.authorНещадим, Людмила Миколіївна-
dc.date.accessioned2022-11-16T12:14:38Z-
dc.date.available2022-11-16T12:14:38Z-
dc.date.issued2022-03-03-
dc.identifier.citationBlahopoluchna , A. H., Neshchadym , L. M., & Liakhovska , N. THE USE OF BIODEGRADABLE UTENSILS IN RESTAURANTS. Economies’ Horizons, (1(19), 13–21.uk_UA
dc.identifier.issn2522-9273-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14914-
dc.descriptionhttp://eh.udpu.edu.ua/article/view/259396uk_UA
dc.description.abstractУ статті розглянуто види біорозкладального посуду, який може бути використаний у закладах ресторанного господарства. Проаналізовано, що такий посуд добре тримає форму при фасуванні в нього гарячих страв. Може використовуватись для зберігання рідких страв та соусів протягом 24 годин без промокання та розм’якшення. Біорозкладальний посуд є ідеальним рішенням для кейтерингу, а також придатний для підігрів у мікрохвильових печах різної потужності. Встановлено, що біопосуд можна легко утилізувати разом з іншими харчовими рештками, що значно полегшить роботу ресторану зменшуючи кількість відходів та дозволить повністю відмовитись від сортування пластику. Досліджено, що на сучасному ринку представлено біорозкладальний посуд виготовлений із різної природної сировини: макухи цукрової тростини, кукурудзяного крохмалю та кавових відходівuk_UA
dc.publisherУДПУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesUDC: 678.744.843;-
dc.subjectбіорозкладальний посудuk_UA
dc.subjectекологічна упаковкаuk_UA
dc.subjectбіопакуванняuk_UA
dc.subjectупаковкаuk_UA
dc.titleTHE USE OF BIODEGRADABLE UTENSILS IN RESTAURANTSuk_UA
dc.title.alternativeВИКОРИСТАННЯ БІОРОЗКЛАДАЛЬНОГО ПОСУДУ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВАuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
THE USE OF BIODEGRADABLE UTENSILS IN RESTAURANTS.pdf963,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.