Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14914
Title: THE USE OF BIODEGRADABLE UTENSILS IN RESTAURANTS
Other Titles: ВИКОРИСТАННЯ БІОРОЗКЛАДАЛЬНОГО ПОСУДУ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Authors: Благополучна, Анастасія Геннадіївна
Ляховська, Неля Олександрівна
Нещадим, Людмила Миколіївна
Keywords: біорозкладальний посуд
екологічна упаковка
біопакування
упаковка
Issue Date: 3-Mar-2022
Publisher: УДПУ
Citation: Blahopoluchna , A. H., Neshchadym , L. M., & Liakhovska , N. THE USE OF BIODEGRADABLE UTENSILS IN RESTAURANTS. Economies’ Horizons, (1(19), 13–21.
Series/Report no.: UDC: 678.744.843;
Abstract: У статті розглянуто види біорозкладального посуду, який може бути використаний у закладах ресторанного господарства. Проаналізовано, що такий посуд добре тримає форму при фасуванні в нього гарячих страв. Може використовуватись для зберігання рідких страв та соусів протягом 24 годин без промокання та розм’якшення. Біорозкладальний посуд є ідеальним рішенням для кейтерингу, а також придатний для підігрів у мікрохвильових печах різної потужності. Встановлено, що біопосуд можна легко утилізувати разом з іншими харчовими рештками, що значно полегшить роботу ресторану зменшуючи кількість відходів та дозволить повністю відмовитись від сортування пластику. Досліджено, що на сучасному ринку представлено біорозкладальний посуд виготовлений із різної природної сировини: макухи цукрової тростини, кукурудзяного крохмалю та кавових відходів
Description: http://eh.udpu.edu.ua/article/view/259396
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14914
ISSN: 2522-9273
Appears in Collections:Інститут економіки та бізнес-освіти

Files in This Item:
File SizeFormat 
THE USE OF BIODEGRADABLE UTENSILS IN RESTAURANTS.pdf963,29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.