Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14920
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Поворознюк, Інна Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-16T12:31:49Z | - |
dc.date.available | 2022-11-16T12:31:49Z | - |
dc.date.issued | 2022-05 | - |
dc.identifier.citation | Поворознюк І. М. Особливості управління персоналом контактної зони підприємств індустрії гостинності. Управління розвитком сфери гостинності: регіональний аспект : матеріали Міжнародної науково-практичної онлайн-конференції, м. Чернівці, 5 травня 2022 р. Чернівці: Технодрук, 2022. С.220-223 | uk_UA |
dc.identifier.issn | ISBN 978-617-8034-32-0 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14920 | - |
dc.description.abstract | Професіоналізм персоналу контактної зони є одним з вирішальних чинників підвищення ефективності роботи підприємства, життєздатність якого зберігається за рахунок гнучкого реагування на побажання кожного споживача. | uk_UA |
dc.publisher | Чернівці: Технодрук | uk_UA |
dc.subject | індустрія гостинності | uk_UA |
dc.subject | контактна зона | uk_UA |
dc.subject | персонал | uk_UA |
dc.subject | споживач | uk_UA |
dc.title | ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ КОНТАКТНОЇ ЗОНИ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ | uk_UA |
dc.title.alternative | ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ КОНТАКТНОЇ ЗОНИ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Поворознюк Чернівці-220-223.pdf | 116,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.