Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14920
Title: | ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ КОНТАКТНОЇ ЗОНИ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ |
Other Titles: | ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ КОНТАКТНОЇ ЗОНИ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ |
Authors: | Поворознюк, Інна Миколаївна |
Keywords: | індустрія гостинності контактна зона персонал споживач |
Issue Date: | May-2022 |
Publisher: | Чернівці: Технодрук |
Citation: | Поворознюк І. М. Особливості управління персоналом контактної зони підприємств індустрії гостинності. Управління розвитком сфери гостинності: регіональний аспект : матеріали Міжнародної науково-практичної онлайн-конференції, м. Чернівці, 5 травня 2022 р. Чернівці: Технодрук, 2022. С.220-223 |
Abstract: | Професіоналізм персоналу контактної зони є одним з вирішальних чинників підвищення ефективності роботи підприємства, життєздатність якого зберігається за рахунок гнучкого реагування на побажання кожного споживача. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14920 |
ISSN: | ISBN 978-617-8034-32-0 |
Appears in Collections: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Поворознюк Чернівці-220-223.pdf | 116,62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.