Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14925
Назва: Антимікробне покриття на основі хітозану в якості безпечного зберігання швидкопсувної ягідної сировини
Автори: Благополучна, Анастасія Геннадіївна
Ляховська, Неля Олександрівна
Ключові слова: суниця
хітозан
післязбиральна обробка
їстівні покриття
зберігання
Дата публікації: 17-тра-2022
Видавництво: НУБіП
Бібліографічний опис: Благополучна А.Г., Ляховська Н.О. Антимікробне покриття на основі хітозану в якості безпечного зберігання швидкопсувної ягідної сировини. Гостинність і туризм майбутнього: наукові та практичні горизонти: тези доповідей І-ої міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 17– 18 травня 2022. С. 93-96.
Короткий огляд (реферат): Найбільші втрати харчових продуктів припадають саме на мікробіологічне пошкодження. Для збереження якості плодів та овочів розроблено багато хімічних і фізичних процесів. Серед таких процесів є попереднє оброблення плодоовочевої та ягідної сировини антимікробними розчинами. Багато речовин, якими раніше проводилась обробка визнані небезпечними, тому постала проблема дослідження дії інших речовин. Наразі, використовують їстівні плівки які наносять на овочеву і плодово-ягідну сировину тонкими шарами речовин, здебільшого полісахаридів та олій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14925
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Збірник тез конференції 17-18.05 2022р. НУБіП України.pdf993,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.