Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14930
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБлагополучна, Анастасія Геннадіївна-
dc.date.accessioned2022-11-16T13:20:08Z-
dc.date.available2022-11-16T13:20:08Z-
dc.date.issued2022-05-13-
dc.identifier.citationБлагополучна А.Г. Застосування полісахаридів у технології зберігання ягідної продукції. Якість та безпечність товарів: матеріали VІ міжнародної науково-практичної конференції, м. Луцьк 13 травня 2022. С. 143-145.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14930-
dc.description.abstractЯгідна сировина є однією із найбільш швидкопсувних продуктів харчуваня, яка легко піддається механічним та мікробіологічним пошкодженням. Через тонкі покривні тканини ягоди швидко втрачають вологу та загальну якість. Щоб уникнути або зменшити відсоток втрат почали застосовувати різноманітні речовини (як правильно синтетичні) для попередньої обробки сільськогосподарської продукції. Незважаючи на ефективність, згодом, такі препарати почали вносити до списку заборонених через їх негативний вплив на організм людини. На сьогодні все більша увага приділяється безпечним речовинам, які володіють плівкоутворювальними властивостями, як засобам для попередньої обробки ягід.uk_UA
dc.publisherЛНТУuk_UA
dc.subjectсуницяuk_UA
dc.subjectхітозанuk_UA
dc.subjectпіслязбиральна обробкаuk_UA
dc.subjectїстівні покриттяuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.titleЗастосування полісахаридів у технології зберігання ягідної продукціїuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.