Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14930
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Благополучна, Анастасія Геннадіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-16T13:20:08Z | - |
dc.date.available | 2022-11-16T13:20:08Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-13 | - |
dc.identifier.citation | Благополучна А.Г. Застосування полісахаридів у технології зберігання ягідної продукції. Якість та безпечність товарів: матеріали VІ міжнародної науково-практичної конференції, м. Луцьк 13 травня 2022. С. 143-145. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14930 | - |
dc.description.abstract | Ягідна сировина є однією із найбільш швидкопсувних продуктів харчуваня, яка легко піддається механічним та мікробіологічним пошкодженням. Через тонкі покривні тканини ягоди швидко втрачають вологу та загальну якість. Щоб уникнути або зменшити відсоток втрат почали застосовувати різноманітні речовини (як правильно синтетичні) для попередньої обробки сільськогосподарської продукції. Незважаючи на ефективність, згодом, такі препарати почали вносити до списку заборонених через їх негативний вплив на організм людини. На сьогодні все більша увага приділяється безпечним речовинам, які володіють плівкоутворювальними властивостями, як засобам для попередньої обробки ягід. | uk_UA |
dc.publisher | ЛНТУ | uk_UA |
dc.subject | суниця | uk_UA |
dc.subject | хітозан | uk_UA |
dc.subject | післязбиральна обробка | uk_UA |
dc.subject | їстівні покриття | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.title | Застосування полісахаридів у технології зберігання ягідної продукції | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Застосування полісахаридів у технології зберігання ягідної продукції.pdf | 1,06 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.