Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14930
Title: Застосування полісахаридів у технології зберігання ягідної продукції
Authors: Благополучна, Анастасія Геннадіївна
Keywords: суниця
хітозан
післязбиральна обробка
їстівні покриття
зберігання
Issue Date: 13-May-2022
Publisher: ЛНТУ
Citation: Благополучна А.Г. Застосування полісахаридів у технології зберігання ягідної продукції. Якість та безпечність товарів: матеріали VІ міжнародної науково-практичної конференції, м. Луцьк 13 травня 2022. С. 143-145.
Abstract: Ягідна сировина є однією із найбільш швидкопсувних продуктів харчуваня, яка легко піддається механічним та мікробіологічним пошкодженням. Через тонкі покривні тканини ягоди швидко втрачають вологу та загальну якість. Щоб уникнути або зменшити відсоток втрат почали застосовувати різноманітні речовини (як правильно синтетичні) для попередньої обробки сільськогосподарської продукції. Незважаючи на ефективність, згодом, такі препарати почали вносити до списку заборонених через їх негативний вплив на організм людини. На сьогодні все більша увага приділяється безпечним речовинам, які володіють плівкоутворювальними властивостями, як засобам для попередньої обробки ягід.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14930
Appears in Collections:Інститут економіки та бізнес-освіти



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.