Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14937
Назва: Методика застосування інфографіки в освітньому процесі закладів загальної середньої освіти за стандартами Нової української школи.
Автори: Паршукова, Леся Миколаївна
Паршуков, Сергій Васильович
Ключові слова: Нова українська школа
освітній процес
інфографіка
інформатика
цифровий комікс
Дата публікації: 2022
Видавництво: Гельветика
Бібліографічний опис: Паршукова Л.М., Паршуков С.В. Методика застосування інфографіки в освітньому процесі закладів загальної середньої освіти за стандартами Нової української школи. Інноваційна педагогіка. Одеса, 2021. Випуск 42, С. 89-93.
Серія/номер: УДК;004.94:741.5]:37.091.2
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена одній з актуальних проблем візуалізації навчального матеріалу, зокрема з інформатики, для кращого сприйняття школярами теоретичних та практичних аспектів наукового пізнання шляхом використання різних видів інфографіки. На сучасному етапі розвитку освіти активне використання інформаційних технологій є аксіомою. Вони дозволяють покращити якість навчальних занять, зацікавити школярів та організувати подання інформації у більш спрощеному вигляді. Освітній процес в умовах Нової української школи передбачає застосування сучасних засобів невербальної передачі знань як важливого елементу сучасного спілкування альфа покоління, що зміцнює достовірність, підвищує розуміння та сприйняття друкованого слова, акцентує увагу на головному, стимулює творче мислення школярів.
Опис: http://www.innovpedagogy.od.ua/archives/2021/42/17.pdf
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14937
ISSN: 2663-6085
Розташовується у зібраннях:Факультет фізики, математики та інформатики



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.