Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15376
Назва: Вимоги до етичних якостей соціального працівника на підприємстві
Інші назви: Вимоги до етичних якостей соціального працівника на підприємстві
Автори: Моргай, Лілія Анатоіївна
Ключові слова: етика соціальної роботи
соціальна робота
Міжнародна декларація етичних принципів соціальної роботи
Міжнаробдні етичні стандарти
соціальний працівник
етичні стандарти соціального працівника
Дата публікації: 11-кві-2023
Видавництво: Умань, 2023
Бібліографічний опис: Моргай Л. А. Вимоги до етичних якостей соціального працівника на підприємстві «Проблеми та перспективи соціальної роботи та психології в умовах війни»: матеріали ІІ-ої Всеукраїнської студентської науково-практичної онлайн- конференції (Умань, 2 березня 2023 рік) / ред. кол.: Коляда Н.М., Кравченко О.О., Албул І.В., Матрос О.О., Лисенко А. О. - Умань: УДПУ, 2023. С. 42-45.
Короткий огляд (реферат): Визначальні етичні норми і принципи соціальної роботи викладені в праці «Етика соціальної роботи: принципи і стандарти», схваленій Міжнародною федерацією соціальних працівників (МФСП) 1994 р. Праця складається з преамбули, де в стислій формі обґрунтована важливість етичної обізнаності як складової частини професійної практики соціальних працівників, а також двох важливих документів: Міжнародної декларації етичних принципів соціальної роботи та Міжнародних етичних стандартів соціальних працівників. У Міжнародній декларації етичних принципів соціальної роботи подані етичні принципи професії соціального працівника, окреслені проблемні галузі, рекомендовані загальні методи вирішення етичних проблем. Міжнародні етичні стандарти соціальних працівників базуються на положеннях Міжнародного морального кодексу професійних соціальних працівників, прийнятого у 1967 р. У вступі до цього документа задекларовано, що соціальна робота ґрунтується на різних гуманістичних, релігійних та демократичних ідеалах і філософських концепціях, мета яких – задоволення суспільних потреб і розвиток людського потенціалу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15376
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Моргай Л.А._ тези, 1.pdf237,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.