Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15499
Назва: Соціальний пакет на підприємстві: теоретичний аспект
Інші назви: Соціальний пакет на підприємстві: теоретичний аспект
Автори: Моргай, Лілія Анатоіївна
Ключові слова: соціальний пакет на підприємстві
мотивація
мотиваційний соціальний пакет
соціальний соціальний пакет
топ-менеджер
формування соціального пакету на підприємстві в Україні
Дата публікації: 25-кві-2023
Видавництво: Умань "Візаві"
Бібліографічний опис: Моргай Л. А. Соціальний пакет на підприємстві: теоретичний аспект. Актуальні проблеми підготовки фахівців соціальної сфери : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (Умань, 21 квітня 2023 р.) / [ред. кол. : Коляда Н.М. та ін.]. – Умань : Візаві, 2023. С. 77-81.
Короткий огляд (реферат): Соціальний пакет – це вміст усіх соціальних пільг, гарантій та виплат працівнику підприємства, комплекс зобов’язань роботодавця перед трудовим колективом [4]. Його вартість може становити від третини до половини розміру заробітної плати. Кожне підприємство має свої способи формування соціального пакета: одні обмежуються лише оплатою лікарняного листа і відпусток, інші можуть включити до нього оплату транспорту до місця роботи і назад, путівки в санаторії, заняття у фізкультурно-оздоровчих комплексах, треті – надають автомобіль для користування, кредити з пільговими ставками, комфортабельні квартири для проживання та ін. Досить часто українські дослідники не розмежовують поняття «соціальний пакет» та «компенсаційний пакет».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15499
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
тези Моргай Л..pdf450,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.