Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15519
Назва: ОРГАНІЗАЦІЯ СІЛЬСЬКОГО ЗЕЛЕНОГО ТУРИЗМУ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ COVID-19
Інші назви: ОРГАНІЗАЦІЯ СІЛЬСЬКОГО ЗЕЛЕНОГО ТУРИЗМУ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ COVID-19
Автори: Барвінок, Наталія Володимирівна
Барвінок, Максим Володимирович
Ключові слова: Туризм
сільський зелений туризм
організація туризму
організація сільського зеленого туризму
підвищення якості туризму
Covid-19
Дата публікації: лис-2021
Видавництво: Умань
Бібліографічний опис: Барвінок Н. В., Барвінок М. В. Організація сільського зеленого туризму в умовах пандемії COVID-19. Вісник Українсько-туркменського культурно-освітнього центру. Умань, 2021. С.15-20.
Серія/номер: УДК;37(477+575.4)(06)
Короткий огляд (реферат): У статті йдеться про фактори організації сільського зеленого туризму. Незважаючи на загрози та глобальні виклики (культурні, соціальні, економічні та політичні) Україна залишається привабливою країною для туристів і має багато можливостей перспективного розвитку внутрішнього туризму, який є пріоритетним сектором економіки. У Стратегії розвитку туризму та курортів на період до 2026 року сфера туризму та курортів стає однією з основних галузей, що впливає на загальний стан і тенденції світової економіки.
Опис: https://library.udpu.edu.ua/library_files/ukr-turkmen_visnuk/2021/5.pdf
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15519
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
БарвінокНВ_Організація сільського зеленого туризму.pdf1,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.