Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15519
Назва: | ОРГАНІЗАЦІЯ СІЛЬСЬКОГО ЗЕЛЕНОГО ТУРИЗМУ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ COVID-19 |
Інші назви: | ОРГАНІЗАЦІЯ СІЛЬСЬКОГО ЗЕЛЕНОГО ТУРИЗМУ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ COVID-19 |
Автори: | Барвінок, Наталія Володимирівна Барвінок, Максим Володимирович |
Ключові слова: | Туризм сільський зелений туризм організація туризму організація сільського зеленого туризму підвищення якості туризму Covid-19 |
Дата публікації: | лис-2021 |
Видавництво: | Умань |
Бібліографічний опис: | Барвінок Н. В., Барвінок М. В. Організація сільського зеленого туризму в умовах пандемії COVID-19. Вісник Українсько-туркменського культурно-освітнього центру. Умань, 2021. С.15-20. |
Серія/номер: | УДК;37(477+575.4)(06) |
Короткий огляд (реферат): | У статті йдеться про фактори організації сільського зеленого туризму. Незважаючи на загрози та глобальні виклики (культурні, соціальні, економічні та політичні) Україна залишається привабливою країною для туристів і має багато можливостей перспективного розвитку внутрішнього туризму, який є пріоритетним сектором економіки. У Стратегії розвитку туризму та курортів на період до 2026 року сфера туризму та курортів стає однією з основних галузей, що впливає на загальний стан і тенденції світової економіки. |
Опис: | https://library.udpu.edu.ua/library_files/ukr-turkmen_visnuk/2021/5.pdf |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15519 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
БарвінокНВ_Організація сільського зеленого туризму.pdf | 1,21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.