Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15521
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Поворознюк, Інна Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-13T10:22:22Z | - |
dc.date.available | 2023-09-13T10:22:22Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Поворознюк І.М. Розвиток харчової промисловості на основі інноваційних процесів. Якість та безпечність товарів: матеріали VІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (13 травня 2022 року) / за наук. ред. д.т.н., проф. В.В. Ткачук. Луцький національний технічний університет. Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ, 2022.С.124-125 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15521 | - |
dc.description.abstract | Розвиток харчової промисловості повинен перейти на новий, якісний етап розвитку, заснований на інноваціях та ефективному управлінні інноваційним процесом | uk_UA |
dc.publisher | Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість, інновації, індустрія гостинності, якість | uk_UA |
dc.title | Розвиток харчової промисловості на основі інноваційних процесів | uk_UA |
dc.title.alternative | Розвиток харчової промисловості на основі інноваційних процесів | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Поворознюк_тези_ 2022-С.124-125.pdf | 684,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.