Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15521
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПоворознюк, Інна Миколаївна-
dc.date.accessioned2023-09-13T10:22:22Z-
dc.date.available2023-09-13T10:22:22Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПоворознюк І.М. Розвиток харчової промисловості на основі інноваційних процесів. Якість та безпечність товарів: матеріали VІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (13 травня 2022 року) / за наук. ред. д.т.н., проф. В.В. Ткачук. Луцький національний технічний університет. Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ, 2022.С.124-125uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15521-
dc.description.abstractРозвиток харчової промисловості повинен перейти на новий, якісний етап розвитку, заснований на інноваціях та ефективному управлінні інноваційним процесомuk_UA
dc.publisherЛуцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУuk_UA
dc.subjectхарчова промисловість, інновації, індустрія гостинності, якістьuk_UA
dc.titleРозвиток харчової промисловості на основі інноваційних процесівuk_UA
dc.title.alternativeРозвиток харчової промисловості на основі інноваційних процесівuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Поворознюк_тези_ 2022-С.124-125.pdf684,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.