Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15521
Title: Розвиток харчової промисловості на основі інноваційних процесів
Other Titles: Розвиток харчової промисловості на основі інноваційних процесів
Authors: Поворознюк, Інна Миколаївна
Keywords: харчова промисловість, інновації, індустрія гостинності, якість
Issue Date: 2022
Publisher: Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ
Citation: Поворознюк І.М. Розвиток харчової промисловості на основі інноваційних процесів. Якість та безпечність товарів: матеріали VІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (13 травня 2022 року) / за наук. ред. д.т.н., проф. В.В. Ткачук. Луцький національний технічний університет. Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ, 2022.С.124-125
Abstract: Розвиток харчової промисловості повинен перейти на новий, якісний етап розвитку, заснований на інноваціях та ефективному управлінні інноваційним процесом
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15521
Appears in Collections:Інститут економіки та бізнес-освіти

Files in This Item:
File SizeFormat 
Поворознюк_тези_ 2022-С.124-125.pdf684,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.