Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15521
Title: | Розвиток харчової промисловості на основі інноваційних процесів |
Other Titles: | Розвиток харчової промисловості на основі інноваційних процесів |
Authors: | Поворознюк, Інна Миколаївна |
Keywords: | харчова промисловість, інновації, індустрія гостинності, якість |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ |
Citation: | Поворознюк І.М. Розвиток харчової промисловості на основі інноваційних процесів. Якість та безпечність товарів: матеріали VІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (13 травня 2022 року) / за наук. ред. д.т.н., проф. В.В. Ткачук. Луцький національний технічний університет. Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ, 2022.С.124-125 |
Abstract: | Розвиток харчової промисловості повинен перейти на новий, якісний етап розвитку, заснований на інноваціях та ефективному управлінні інноваційним процесом |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15521 |
Appears in Collections: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Поворознюк_тези_ 2022-С.124-125.pdf | 684,77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.