Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15524
Назва: ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ВОКАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН
Автори: Волошина, Анастасія Василівна
Ключові слова: інтерактивні технології
вокальне навчання
вокал
мультимедійні технології
Дата публікації: 7-січ-2023
Видавництво: Наукові перспективи
Бібліографічний опис: Волошина А.В. Використання інтерактивних технологій у процесі вивчення вокальних дисциплін : тези доп. XXVIII-ої Міжнародної науково-практичної конференції (07 січня 2023 року, Лімасол (Кіпр), дистанційно), 2023, С. 60-67.
Короткий огляд (реферат): У доповіді постає необхідність в використанні інформаційних комп’ютерних технологій, з’являються нові освітні сценарії. Як важливий спосіб цифрової освіти, інтерактивна освіта не тільки широко визнана, але вже давно вважається важливим напрямком освітнього режиму Щоб не відставати від темпів викладання вокалу в усьому світі, методи навчання також повинні постійно оновлюватися. Навчання співу є предметом постійної практики, яка потребує постійної взаємодії вчителя та учня. Проте традиційні методи також можна використовувати в навчанні, і вони можуть міцно вкоренитися в традиції, а постійне оновлення може призвести до ігнорування багатовікової традиції успішного навчання голосу.
Опис: http://perspectives.pp.ua/public/site/conferency/conf-28.pdf
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15524
Розташовується у зібраннях:Факультет мистецтв

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
conf-28.pdf1,95 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.