Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15624
Назва: | Збірник технологічних карток «Приготування борошняних страв» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ. |
Автори: | Філімонова, Ірина Афанасіївна Гвоздецька, Юлія Василiвна |
Ключові слова: | інструкційні картки, страви, рецептури, борошняні страви, технологія приготування |
Дата публікації: | 30-тра-2022 |
Видавництво: | ВПЦ "Візаві" |
Бібліографічний опис: | Філімонова І. Збірник технологічних карток «Приготування борошняних страв» / Навч.-мет. посібник для самостійної роботи студентів / Ю.Гвоздецька, І.Філімонова – Умань : Видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2022. – 104 с. |
Серія/номер: | Харчові технології; |
Короткий огляд (реферат): | У посібнику подано інструкційні картки з приготування борошняних страв традиційних для української та європейської кухні, що передбачено для проведення практичних робіт з дисципліни «Виробниче навчання», «Основи дієтичного, лікувального та дитячого харчування». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15624 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
ІнструкКарБорош.pdf | 566,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.