Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15624
Назва: Збірник технологічних карток «Приготування борошняних страв» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ.
Автори: Філімонова, Ірина Афанасіївна
Гвоздецька, Юлія Василiвна
Ключові слова: інструкційні картки, страви, рецептури, борошняні страви, технологія приготування
Дата публікації: 30-тра-2022
Видавництво: ВПЦ "Візаві"
Бібліографічний опис: Філімонова І. Збірник технологічних карток «Приготування борошняних страв» / Навч.-мет. посібник для самостійної роботи студентів / Ю.Гвоздецька, І.Філімонова – Умань : Видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2022. – 104 с.
Серія/номер: Харчові технології;
Короткий огляд (реферат): У посібнику подано інструкційні картки з приготування борошняних страв традиційних для української та європейської кухні, що передбачено для проведення практичних робіт з дисципліни «Виробниче навчання», «Основи дієтичного, лікувального та дитячого харчування».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15624
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
ІнструкКарБорош.pdf566,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.