Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15702
Назва: | Оптимізація роботи холодильного устаткування готельно-ресторанних господарств в умовах енергетичної кризи |
Автори: | Джога, Ольга Валентинівна Нещадим, Людмила Миколаївна |
Ключові слова: | холодильне обладнання готельно-ресторанні заклади компресори холодильники генератори |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Наука і техніка сьогодні |
Бібліографічний опис: | Джога О., Нещадим Л. Оптимізація роботи холодильного устаткування готельно-ресторанних господарств в умовах енергетичної кризи. Наука і техніка сьогодні. 2 (16). 2023. с. 83-93. |
Короткий огляд (реферат): | Виробничі процеси закладів харчування досить енергоємні. Опинившись в умовах енергетичної кризи унаслідок військових атак росії на інфраструктуру України, підприємствам сфери гостинності сьогодні доводиться вирішувати питання постачання закладів електричною енергією для живлення устаткування та надавати перевагу устаткуванню, що є більш енергоефективним |
Опис: | http://perspectives.pp.ua/index.php/nts/article/view/3835/3856 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15702 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
3835-Текст статті-3857-1-10-20230304.pdf | 314,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.