Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15702
Назва: Оптимізація роботи холодильного устаткування готельно-ресторанних господарств в умовах енергетичної кризи
Автори: Джога, Ольга Валентинівна
Нещадим, Людмила Миколаївна
Ключові слова: холодильне обладнання
готельно-ресторанні заклади
компресори
холодильники
генератори
Дата публікації: 2023
Видавництво: Наука і техніка сьогодні
Бібліографічний опис: Джога О., Нещадим Л. Оптимізація роботи холодильного устаткування готельно-ресторанних господарств в умовах енергетичної кризи. Наука і техніка сьогодні. 2 (16). 2023. с. 83-93.
Короткий огляд (реферат): Виробничі процеси закладів харчування досить енергоємні. Опинившись в умовах енергетичної кризи унаслідок військових атак росії на інфраструктуру України, підприємствам сфери гостинності сьогодні доводиться вирішувати питання постачання закладів електричною енергією для живлення устаткування та надавати перевагу устаткуванню, що є більш енергоефективним
Опис: http://perspectives.pp.ua/index.php/nts/article/view/3835/3856
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15702
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
3835-Текст статті-3857-1-10-20230304.pdf314,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.