Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15702
Title: | Оптимізація роботи холодильного устаткування готельно-ресторанних господарств в умовах енергетичної кризи |
Authors: | Джога, Ольга Валентинівна Нещадим, Людмила Миколаївна |
Keywords: | холодильне обладнання готельно-ресторанні заклади компресори холодильники генератори |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Наука і техніка сьогодні |
Citation: | Джога О., Нещадим Л. Оптимізація роботи холодильного устаткування готельно-ресторанних господарств в умовах енергетичної кризи. Наука і техніка сьогодні. 2 (16). 2023. с. 83-93. |
Abstract: | Виробничі процеси закладів харчування досить енергоємні. Опинившись в умовах енергетичної кризи унаслідок військових атак росії на інфраструктуру України, підприємствам сфери гостинності сьогодні доводиться вирішувати питання постачання закладів електричною енергією для живлення устаткування та надавати перевагу устаткуванню, що є більш енергоефективним |
Description: | http://perspectives.pp.ua/index.php/nts/article/view/3835/3856 |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15702 |
Appears in Collections: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
3835-Текст статті-3857-1-10-20230304.pdf | 314,82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.