Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15702
Title: Оптимізація роботи холодильного устаткування готельно-ресторанних господарств в умовах енергетичної кризи
Authors: Джога, Ольга Валентинівна
Нещадим, Людмила Миколаївна
Keywords: холодильне обладнання
готельно-ресторанні заклади
компресори
холодильники
генератори
Issue Date: 2023
Publisher: Наука і техніка сьогодні
Citation: Джога О., Нещадим Л. Оптимізація роботи холодильного устаткування готельно-ресторанних господарств в умовах енергетичної кризи. Наука і техніка сьогодні. 2 (16). 2023. с. 83-93.
Abstract: Виробничі процеси закладів харчування досить енергоємні. Опинившись в умовах енергетичної кризи унаслідок військових атак росії на інфраструктуру України, підприємствам сфери гостинності сьогодні доводиться вирішувати питання постачання закладів електричною енергією для живлення устаткування та надавати перевагу устаткуванню, що є більш енергоефективним
Description: http://perspectives.pp.ua/index.php/nts/article/view/3835/3856
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15702
Appears in Collections:Інститут економіки та бізнес-освіти

Files in This Item:
File SizeFormat 
3835-Текст статті-3857-1-10-20230304.pdf314,82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.