Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15703
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нещадим, Людмила Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Тимчук, Світлана Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-17T08:27:08Z | - |
dc.date.available | 2023-11-17T08:27:08Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Тимчук С., Нещадим Л. Голістичний підхід до якості обслуговування: інтеграція знань про товари у галузі ресторанного бізнесу. Економіка та суспільство. Випуск 51. 2023. | uk_UA |
dc.identifier.other | https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/2493/2412 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15703 | - |
dc.description | https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/2493/2412 | uk_UA |
dc.description.abstract | Голістичний підхід до якості обслуговування є важливим аспектом в галузі ресторанного бізнесу. Інтеграція знань про товари може виявитись ефективним інструментом для поліпшення якості обслуговування. Дослі-джено фактори, які впливають на якість обслуговування в ресторанному бізнесі. Встановлено необхідність наявності спеціалізованих знань у персоналу ресторану про товари для надання якісного обслуговування. Встановлено взаємозв'язки між знаннями про товари і якістю обслуговування в ресторанному бізнесі. Компе-тентність персоналу у сфері товарознавства сприяє якісній підготовці та сервісу, що відповідають потребам клієнтів, та створює позитивний досвід відвідування ресторану. Висвітлюються переваги голістичного підходу до якості обслуговування в контексті інтеграції знань про товари, як напряму покращення ефективності про-цесів обслуговування, забезпечення високої якості продуктів та послуг, збільшення клієнтської задоволеності та залучення нових клієнтів. | uk_UA |
dc.publisher | Економіка та суспільство | uk_UA |
dc.subject | якість обслуговування | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | товарознавство | uk_UA |
dc.subject | конкурентні переваги | uk_UA |
dc.subject | персонал | uk_UA |
dc.subject | клієнт | uk_UA |
dc.title | Голістичний підхід до якості обслуговування: інтеграція знань про товари у галузі ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
2493-Текст статті-2406-1-10-20230630.pdf | 356,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.