Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15703
Title: | Голістичний підхід до якості обслуговування: інтеграція знань про товари у галузі ресторанного бізнесу |
Authors: | Нещадим, Людмила Миколаївна Тимчук, Світлана Володимирівна |
Keywords: | якість обслуговування ресторанний бізнес товарознавство конкурентні переваги персонал клієнт |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Економіка та суспільство |
Citation: | Тимчук С., Нещадим Л. Голістичний підхід до якості обслуговування: інтеграція знань про товари у галузі ресторанного бізнесу. Економіка та суспільство. Випуск 51. 2023. |
Abstract: | Голістичний підхід до якості обслуговування є важливим аспектом в галузі ресторанного бізнесу. Інтеграція знань про товари може виявитись ефективним інструментом для поліпшення якості обслуговування. Дослі-джено фактори, які впливають на якість обслуговування в ресторанному бізнесі. Встановлено необхідність наявності спеціалізованих знань у персоналу ресторану про товари для надання якісного обслуговування. Встановлено взаємозв'язки між знаннями про товари і якістю обслуговування в ресторанному бізнесі. Компе-тентність персоналу у сфері товарознавства сприяє якісній підготовці та сервісу, що відповідають потребам клієнтів, та створює позитивний досвід відвідування ресторану. Висвітлюються переваги голістичного підходу до якості обслуговування в контексті інтеграції знань про товари, як напряму покращення ефективності про-цесів обслуговування, забезпечення високої якості продуктів та послуг, збільшення клієнтської задоволеності та залучення нових клієнтів. |
Description: | https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/2493/2412 |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15703 |
Appears in Collections: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2493-Текст статті-2406-1-10-20230630.pdf | 356,84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.