Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15710
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Поворознюк, Інна Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-20T13:48:34Z | - |
dc.date.available | 2023-11-20T13:48:34Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Поворознюк І.М. ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ПОСЛУГ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ. Якість та безпечність товарів: [матеріали VІІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (28 квітня 2023 року) / за наук. ред. д.т.н., проф. В. В. Ткачук. ‒ Луцьк : Вежа-Друк, 2023. С.188-190 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15710 | - |
dc.description.abstract | Сучасне суспільство переживає черговий виток революції якості. Сьогодні кожна людина звикає до думки, що всі товари та послуги в апріорі безпечні, і вибір вона свій робить за додатковими показниками: смак, склад, екологічність, соціальна значущість, враження тощо. На сьогодні якість послуги – це база для міцного фундаменту будь-якого бізнесу. | uk_UA |
dc.publisher | Луцьк : Вежа-Друк | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | УДК 658.56:006.83(082) М 34; | - |
dc.subject | якість продукції | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | індустрія гостинності | uk_UA |
dc.subject | готельний бізнес | uk_UA |
dc.title | ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ПОСЛУГ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ | uk_UA |
dc.title.alternative | ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ПОСЛУГ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Поворознюк.pdf | 226,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.