Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15714
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПоворознюк, Інна Миколаївна-
dc.contributor.authorШтангеєва, Надія Іванівна-
dc.date.accessioned2023-11-20T13:49:19Z-
dc.date.available2023-11-20T13:49:19Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПоворознюк І.М., Штангеєва Н.І. НАПРЯМИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В КРИЗОВИХ УМОВАХ. Економічні горизонти. 2023. №2(24).URL.http://eh.udpu.edu.ua/article/view/281193/275457uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15714-
dc.descriptionhttp://eh.udpu.edu.ua/article/view/281193/275457uk_UA
dc.description.abstractУ статті досліджено основні напрями інноваційного розвитку підприємств ресторанного господарства в кризових умовах господарювання. Обґрунтовано, що інновації приносять значний прибуток але потребують особливої кваліфікації та високих стандартів якості. Щоб розробляти продукцію, що відповідає новим бажанням та запитам споживачів в Україні повинні створюватися центри інновацій у харчовій індустрії. Визначено, що управління інноваційною діяльністю повинно перейти в розряд провідних напрямів стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства.uk_UA
dc.publisherУманський державний педагогічний університет імені Павла Тичиниuk_UA
dc.relation.ispartofseriesUDC: 338.124.4:640.43]:330.341.4-027.1(045);-
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectіндустрія гостинностіuk_UA
dc.subjectгромадське харчуванняuk_UA
dc.titleНАПРЯМИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В КРИЗОВИХ УМОВАХuk_UA
dc.title.alternativeНАПРЯМИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В КРИЗОВИХ УМОВАХuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
стаття Поворознюк І. Штангеєва.pdf936,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.