Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15714
Title: НАПРЯМИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В КРИЗОВИХ УМОВАХ
Other Titles: НАПРЯМИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В КРИЗОВИХ УМОВАХ
Authors: Поворознюк, Інна Миколаївна
Штангеєва, Надія Іванівна
Keywords: інновації
ресторанне господарство
індустрія гостинності
громадське харчування
Issue Date: 2023
Publisher: Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Citation: Поворознюк І.М., Штангеєва Н.І. НАПРЯМИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В КРИЗОВИХ УМОВАХ. Економічні горизонти. 2023. №2(24).URL.http://eh.udpu.edu.ua/article/view/281193/275457
Series/Report no.: UDC: 338.124.4:640.43]:330.341.4-027.1(045);
Abstract: У статті досліджено основні напрями інноваційного розвитку підприємств ресторанного господарства в кризових умовах господарювання. Обґрунтовано, що інновації приносять значний прибуток але потребують особливої кваліфікації та високих стандартів якості. Щоб розробляти продукцію, що відповідає новим бажанням та запитам споживачів в Україні повинні створюватися центри інновацій у харчовій індустрії. Визначено, що управління інноваційною діяльністю повинно перейти в розряд провідних напрямів стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства.
Description: http://eh.udpu.edu.ua/article/view/281193/275457
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15714
Appears in Collections:Інститут економіки та бізнес-освіти

Files in This Item:
File SizeFormat 
стаття Поворознюк І. Штангеєва.pdf936,95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.