Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15737
Назва: Економічні механізми інноваційної діяльності підприємств
Автори: Богашко, Олександр Леонідович
Ключові слова: інновації
інноваційний розвиток
індикатори
конкурентоспроможність
інноваційна стратегія
підприємство
Дата публікації: 20-кві-2023
Видавництво: Дніпро: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Богашко О. Л. Економічні механізми інноваційної діяльності підприємств. Інноваційні рішення в економіці, бізнесі, суспільних комунікаціях та міжнародних відносинах : матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції 20 квітня 2023. Т 1. Дніпро : Університет митної справи та фінансів, 2023. С. 30–31.
Серія/номер: УДК;005.591.6:33:316.77:327
Короткий огляд (реферат): Для розуміння ролі та масштабу інновацій, що відбуваються, необхідно звернути увагу на ключові тренди індикаторів інноваційного розвитку. Темпи змін дозволяють припустити, що в майбутньому структура економіки динамічно змінюватиметься: інноваційні підприємства перетворять цілі галузі та всю економічну перспективу. Вибираючи напрями для розвитку інновацій, в Україні варто насамперед нарощувати компетенції в галузях, які вже сьогодні мають серйозні конкурентні переваги, а також концентрувати зусилля на розвитку вибіркових перспективних напрямків, де є сильний кадровий потенціал для розвитку галузі та значний попит на інновації з боку держави. Конкурентоспроможність бізнесу дедалі більше залежить від ефекту масштабу. Для підприємств це означає необхідність виходу за межі ринку України та нарощування обсягів виробництва за допомогою можливостей експорту. Підприємствам необхідно провести базові операційні покращення, у тому числі впровадити інструменти та системи ощадливого виробництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15737
ISBN: 978-966-328-203-9
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Ekonomichni_mekhanizmy.pdf220,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.