Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16229
Title: Виробниче навчання
Authors: Гвоздецька, Юлія Василівна
Джога, Ольга Валентинівна
Ткачук, Станіслав Іванович
Філімонова, Ірина Афанасіївна
Keywords: Харчові технології
макаронні вироби
інструкційні картки
страви
рецептури
бобові
крупи
Issue Date: 3-Dec-2021
Publisher: Візаві
Citation: Виробниче навчання : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи здобувачів спец. 015 «Проф. освіта (Аграрне виробництво, переробка с/г продукції та харчові технології)» / Ю. В. Гвоздецька, О. В. Джога, С. І. Ткачук [та ін.] ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2021. – 657 с.
Series/Report no.: В52;
Abstract: У посібнику подано навчальний матеріал дисципліни «Виробниче навчання», передбачений робочим навчальним планом для засвоєння здобувачами в процесі професійно-практичної підготовки. Рекомендовано здобувачам спеціальності 015.37 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» денної та заочної форми навчання.
Description: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14678
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16229
Appears in Collections:Інститут економіки та бізнес-освіти

Files in This Item:
File SizeFormat 
Виробниче навчання 2021 (2).pdf10,81 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.