Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16376
Назва: Значення туристичних інформаційних центрів в управлінні туризмом об’єднаних територіальних громад
Інші назви: Значення туристичних інформаційних центрів в управлінні туризмом об’єднаних територіальних громад
Автори: Барвінок, Наталія Володимирівна
Ключові слова: Туристична галузь
Туристичний інформаційний цент
ТІЦ
об'єднана територіальна громада
ОТГ
управління туризмом
Дата публікації: 27-кві-2023
Видавництво: Полтава
Бібліографічний опис: Барвінок Н. В. Значення туристичних інформаційних центрів в управлінні туризмом об’єднаних територіальних громад. Актуальні проблеми сучасної науки: теоретичні та практичні дослідження молодих учених: Матеріали І Всеукраїнської науковопрактичної конференції. м. Полтава, 26 – 27 квітня 2023 р. Полтава, 2023. С. 191-193.
Серія/номер: УДК;33
Короткий огляд (реферат): Багатство та різноманіття кожного куточка України туристичнорекреаційними ресурсами та наявність інфраструктурних об’єктів свідчить про потужний потенціал для розвитку різноманітних напрямів туризму у післявоєнний період. В умовах політики децентралізації в Україні, яка останніми роками успішно впроваджується, туристична сфера мала можливість успішно розвиватись на локальному рівні, а у зв’язку із зростанням ролі місцевих громад чільне місце займає розвиток туризму у післявоєнний період саме в об’єднаних територіальних громадах (далі ОТГ). Управління туристичною галуззю в умовах децентралізації вимагає ефективних підходів до забезпечення туристів, особливо в’їзних, інформацією щодо туристично-рекреаційних маршрутів, закладів розміщення, харчування, дозвілля, побутового обслуговування, транспортної інфраструктура, зв’язку тощо. Одним з ефективних інструментів управління сферою туризму в ОТГ може стати створення туристичних інформаційних центрів (далі ТІЦ)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16376
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.