Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16390
Title: Організація обслуговування в закладах індустрії гостинності
Other Titles: Організація обслуговування в закладах індустрії гостинності
Authors: Литвин, Оксана Вікторівна
Кирилюк, Ірина Миколаївна
Нещадим, Людмила Миколаївна
Keywords: сфера обслуговування
заклади обслуговування
індустрія гостинності
заклади розміщення
гостинність
заклади харчування
Issue Date: 2021
Publisher: Візаві
Citation: Організація обслуговування в закладах індустрії гостинності / уклад. О. В. Литвин, І. М. Кирилюк, Л. М. Нещадим. Умань : Візаві. 2021. 225 с.
Abstract: У навчальному посібнику розкриваються основні поняття процесу обслуговування в закладах індустрії го6стинності, питання організації роботи структурних підрозділів підприємств, які забезпечують обслуговування відвідувачів, роль сервісної діяльності та якості обслуговування. Посібник призначений для підготовки здобувачів вищої освіти ОПП Готельно-ресторанна справа та ОПП Туризм освітнього ступеня молодший бакалавр та бакалавр за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» і 242 «Туризм».
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16390
Appears in Collections:Інститут економіки та бізнес-освіти

Files in This Item:
File SizeFormat 
посібник орг обслуг репозитарій.pdf600,3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.