Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16390
Назва: Організація обслуговування в закладах індустрії гостинності
Інші назви: Організація обслуговування в закладах індустрії гостинності
Автори: Литвин, Оксана Вікторівна
Кирилюк, Ірина Миколаївна
Нещадим, Людмила Миколаївна
Ключові слова: сфера обслуговування
заклади обслуговування
індустрія гостинності
заклади розміщення
гостинність
заклади харчування
Дата публікації: 2021
Видавництво: Візаві
Бібліографічний опис: Організація обслуговування в закладах індустрії гостинності / уклад. О. В. Литвин, І. М. Кирилюк, Л. М. Нещадим. Умань : Візаві. 2021. 225 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику розкриваються основні поняття процесу обслуговування в закладах індустрії го6стинності, питання організації роботи структурних підрозділів підприємств, які забезпечують обслуговування відвідувачів, роль сервісної діяльності та якості обслуговування. Посібник призначений для підготовки здобувачів вищої освіти ОПП Готельно-ресторанна справа та ОПП Туризм освітнього ступеня молодший бакалавр та бакалавр за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» і 242 «Туризм».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16390
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
посібник орг обслуг репозитарій.pdf600,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.