Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16390
Title: | Організація обслуговування в закладах індустрії гостинності |
Other Titles: | Організація обслуговування в закладах індустрії гостинності |
Authors: | Литвин, Оксана Вікторівна Кирилюк, Ірина Миколаївна Нещадим, Людмила Миколаївна |
Keywords: | сфера обслуговування заклади обслуговування індустрія гостинності заклади розміщення гостинність заклади харчування |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Візаві |
Citation: | Організація обслуговування в закладах індустрії гостинності / уклад. О. В. Литвин, І. М. Кирилюк, Л. М. Нещадим. Умань : Візаві. 2021. 225 с. |
Abstract: | У навчальному посібнику розкриваються основні поняття процесу обслуговування в закладах індустрії го6стинності, питання організації роботи структурних підрозділів підприємств, які забезпечують обслуговування відвідувачів, роль сервісної діяльності та якості обслуговування. Посібник призначений для підготовки здобувачів вищої освіти ОПП Готельно-ресторанна справа та ОПП Туризм освітнього ступеня молодший бакалавр та бакалавр за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» і 242 «Туризм». |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16390 |
Appears in Collections: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
посібник орг обслуг репозитарій.pdf | 600,3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.