Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16390
Назва: | Організація обслуговування в закладах індустрії гостинності |
Інші назви: | Організація обслуговування в закладах індустрії гостинності |
Автори: | Литвин, Оксана Вікторівна Кирилюк, Ірина Миколаївна Нещадим, Людмила Миколаївна |
Ключові слова: | сфера обслуговування заклади обслуговування індустрія гостинності заклади розміщення гостинність заклади харчування |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Візаві |
Бібліографічний опис: | Організація обслуговування в закладах індустрії гостинності / уклад. О. В. Литвин, І. М. Кирилюк, Л. М. Нещадим. Умань : Візаві. 2021. 225 с. |
Короткий огляд (реферат): | У навчальному посібнику розкриваються основні поняття процесу обслуговування в закладах індустрії го6стинності, питання організації роботи структурних підрозділів підприємств, які забезпечують обслуговування відвідувачів, роль сервісної діяльності та якості обслуговування. Посібник призначений для підготовки здобувачів вищої освіти ОПП Готельно-ресторанна справа та ОПП Туризм освітнього ступеня молодший бакалавр та бакалавр за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» і 242 «Туризм». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16390 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
посібник орг обслуг репозитарій.pdf | 600,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.