Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16893
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФілімонова, Ірина Афанасіївна-
dc.contributor.authorГвоздецька, Юлія Василiвна-
dc.contributor.authorТкачук, Станіслав Іванович-
dc.contributor.authorДубова, Наталія Вячеславівна-
dc.contributor.authorГрітченко, Анатолій Григорович-
dc.date.accessioned2024-06-26T12:14:12Z-
dc.date.available2024-06-26T12:14:12Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationПедагогічні конструкти підготовки майбутніх фахівців професійної освіти у галузі харчових технологій : кол. моногр. / [Ю. В. Гвоздецька, А. Г. Грітченко, Н. В. Дубова, С. І. Ткачук, І. А. Філімонова] ; за наук. ред. А. Г. Грітченка. Умань: Візаві, 2024. 267 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16893-
dc.description.abstractУ монографії висвітлено узагальнені результати дослідження колективу науково-дослідної лабораторії «Актуальні проблеми професійної та технологічної освіти» психолого-педагогічних аспектів підготовки майбутніх фахівців професійної освіти у галузі харчових технологій, формування у них професійної етики, культури самоорганізації,активізації пізнавальної діяльності в умовах дистанційного навчання та готовності до професійної діяльності у процесі виробничої практики тощо.uk_UA
dc.publisherВПЦ "Візаві"uk_UA
dc.subjectпрофесійна компетентність, професійна освіта, майбутні бакалавриuk_UA
dc.titleПедагогічні конструкти підготовки майбутніх фахівців професійної освіти у галузі харчових технологійuk_UA
dc.title.alternativeПедагогічні конструкти підготовки майбутніх фахівців професійної освіти у галузі харчових технологійuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Кол.Монографія.pdf2,64 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.