Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16893
Назва: Педагогічні конструкти підготовки майбутніх фахівців професійної освіти у галузі харчових технологій
Інші назви: Педагогічні конструкти підготовки майбутніх фахівців професійної освіти у галузі харчових технологій
Автори: Філімонова, Ірина Афанасіївна
Гвоздецька, Юлія Василiвна
Ткачук, Станіслав Іванович
Дубова, Наталія Вячеславівна
Грітченко, Анатолій Григорович
Ключові слова: професійна компетентність, професійна освіта, майбутні бакалаври
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ВПЦ "Візаві"
Бібліографічний опис: Педагогічні конструкти підготовки майбутніх фахівців професійної освіти у галузі харчових технологій : кол. моногр. / [Ю. В. Гвоздецька, А. Г. Грітченко, Н. В. Дубова, С. І. Ткачук, І. А. Філімонова] ; за наук. ред. А. Г. Грітченка. Умань: Візаві, 2024. 267 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії висвітлено узагальнені результати дослідження колективу науково-дослідної лабораторії «Актуальні проблеми професійної та технологічної освіти» психолого-педагогічних аспектів підготовки майбутніх фахівців професійної освіти у галузі харчових технологій, формування у них професійної етики, культури самоорганізації,активізації пізнавальної діяльності в умовах дистанційного навчання та готовності до професійної діяльності у процесі виробничої практики тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16893
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Кол.Монографія.pdf2,64 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.