Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16893
Назва: | Педагогічні конструкти підготовки майбутніх фахівців професійної освіти у галузі харчових технологій |
Інші назви: | Педагогічні конструкти підготовки майбутніх фахівців професійної освіти у галузі харчових технологій |
Автори: | Філімонова, Ірина Афанасіївна Гвоздецька, Юлія Василiвна Ткачук, Станіслав Іванович Дубова, Наталія Вячеславівна Грітченко, Анатолій Григорович |
Ключові слова: | професійна компетентність, професійна освіта, майбутні бакалаври |
Дата публікації: | 30-тра-2024 |
Видавництво: | ВПЦ "Візаві" |
Бібліографічний опис: | Педагогічні конструкти підготовки майбутніх фахівців професійної освіти у галузі харчових технологій : кол. моногр. / [Ю. В. Гвоздецька, А. Г. Грітченко, Н. В. Дубова, С. І. Ткачук, І. А. Філімонова] ; за наук. ред. А. Г. Грітченка. Умань: Візаві, 2024. 267 с. |
Короткий огляд (реферат): | У монографії висвітлено узагальнені результати дослідження колективу науково-дослідної лабораторії «Актуальні проблеми професійної та технологічної освіти» психолого-педагогічних аспектів підготовки майбутніх фахівців професійної освіти у галузі харчових технологій, формування у них професійної етики, культури самоорганізації,активізації пізнавальної діяльності в умовах дистанційного навчання та готовності до професійної діяльності у процесі виробничої практики тощо. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16893 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Кол.Монографія.pdf | 2,64 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.