Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/10271
Назва: Вивчення студентами-географами рідного краю як об’єкта краєзнавчо-туристської роботи
Автори: Рожі, Інна Георгіївна
Ключові слова: Краєзнавчо-туристична робота
майбутній вчитель географії
студент-географ
рідний край
Дата публікації: 2018
Видавництво: Умань: ВПЦ «Візаві
Бібліографічний опис: Рожі І. Г. Вивчення студентами-географами рідного краю як об’єкта краєзнавчо-туристської роботи / Географія та екологія: наука і освіта : матеріали IIV Всеукраїнська науково-практична конференція (з міжнародною участю), м. Умань, 19-20 квітня 2018 р. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2018. – С. 181-183.
Короткий огляд (реферат): Ціннісні орієнтації на краєзнавчо-туристську роботу впливають на потреби й мотиви її проведення студентами-географами, на їхню поведінку. Зважаючи на цінність знань особистості про рідний край і ставлячи за мету формування краєзнавчих ціннісних орієнтацій, зазначимо, що краєзнавство й туризм як елемент позакласної та позашкільної роботи можуть позначитися на формуванні ціннісного ставлення, любові до рідного краю молодого покоління. Специфічними цінностями, що входять до змісту краєзнавчо-туристської роботи, є ціннісні аспекти компонентів навколишньої природи рідного краю, її різноманіття та взаємозв’язок з антропогенним середовищем. Саме ці компоненти сприяють розвиткові творчих здібностей студентів, їхнього географічного мислення; досягненню результативності педагогічного процесу, вихованню особистості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/10271
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.